loading...

10 διάσημοι που είπαν την αλήθεια και καταστράφηκαν! [photos]

SHARE:

Αν και φαίνεται λαμπερό και όμορφο, ένα πραγματικό όνειρο για πολλούς, το να είναι κάποιος διάσημος δεν σημαίνει ότι δεν έχει και τις σκ...

Αν και φαίνεται λαμπερό και όμορφο, ένα πραγματικό όνειρο για πολλούς, το να είναι κάποιος διάσημος δεν σημαίνει ότι δεν έχει και τις σκοτεινές του πλευρές. Στην προσπάθεια να μην προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και απογοητεύσουν τους θαυμαστές τους, οι celebrities προτιμούν να κρατήσουν κρυφές κάποιες σημαντικές πτυχές του χαρακτήρα τους.
Ειδικά όσο αφορά στις σeξουαλικές τους προτιμήσεις οι περισσότεροι «σφυρίζουν» αδιάφορα προτιμώντας μια… δημιουργική ασάφεια παρά την παραδοχή της αλήθειας.

Ποιος όμως μπορεί να τους κατηγορήσει από τη στιγμή που οι περισσότεροι που έχουν παραδεχτεί δημόσια την προτίμηση τους σε άτομα του ίδιου φύλλου έχουν δει την καριέρα τους να παίρνει την κατιούσα.

Ας δούμε λοιπόν κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις γνωστών ανθρώπων από το χώρο των διασήμων που ένοιωσαν στο πετσί τους ότι ακόμα και στις μέρες μας η ειλικρίνεια δεν ανταμείβεται, αλλά αντίθετα τιμωρείται.

Anne Heche: Η πολλά υποσχόμενη ηθοποιός είδε την καριέρα της να καταρρέει μετά από τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση της με την Ελεν ντε Τζενέρις.



Portia De Rossi: Τελικά η Ελεν ντε Τζενέρις έχει καταστρέψει (άθελα της) όποια και αν σχετίζεται ερwτικά. Δεύτερο παράδειγμα η πολύ αξιόλογη ηθοποιός Portia De Rossi η οποία αποτελεί και τη σύζυγό της από το 2008. Σποραδικές εμφανίσεις κάθε 2-3 χρόνια, αλλά χωρίς να κάνει αίσθηση.


Wentworth Miller: Ο πανέμορφος ηθοποιός και είδωλο του γυναικείου πληθυσμού παραδέχτηκε ότι είναι ομοfυλόφιλος μετά από αρκετά χρόνια άρνησης. Τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν καλά καθώς η καριέρα του κατέπεσε στα αζήτητα ενώ και ο ίδιος έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα.



Ricky Martin: Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραδέχτηκε πριν από λίγα χρόνια ότι είναι gαy και έκτοτε η απήχηση του κυμαίνεται σε ρηχά επίπεδα. Πάντως είχε προλάβει να δρέψει τις δάφνες της δημοσιότητας και της λάμψης στα νιάτα του οπότε δεν πρέπει να έχει παράπονο?



Rupert Everett: Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η ανοιχτή παραδοχή ότι είναι gαy του στέρησε τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε σούπερ σταρ. Είναι αρκετά δραστήριος καλλιτεχνικά αλλά συνήθως με δεύτερους ρόλους..


Greta Garbo: Η ντίβα του παλιού κινηματογράφου δεν παραδέχτηκε ποτέ τις ομοfυλοφιλικές της προτιμήσεις, αλλά κανένας παραγωγός δεν τις προσέφερε ρόλο από τη στιγμή που διέρρευσε ότι ήταν λεsβία.



Cynthia Nixon: Χώρισε τον άντρα της και παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα, έκτοτε έχει κάνει εμφανίσεις σε διάφορες παραγωγές αλλά πουθενά δε γνώρισε τόση επιτυχία όσο στο Sεx and the city όπου είχε το ρόλο της Μιραντα.


Amber Heard: Η παραδοχή της ότι είναι bisexual μπορεί να έτυχε θερμής αποδοχής από την gay κοινότητα αλλά χαντάκωσε κάθε προσπάθεια που έκανε. Το βασικό ερώτημα για το πρόσωπο της ήταν αν και πόσο πολύ κάνει κέφι τις γυναίκες. Ακόμα και ο γάμος της με τον Johnny Depp δεν ανέτρεψε την κατάσταση.


Rosie o Donnell: Εδώ οι γνώμες διίστανται καθώς η πασίγνωστη κωμικός και παρουσιάστρια εκπομπών στην τηλεόραση, έχει δει την καριέρα της να εξανεμίζεται. Κάποιοι λένε ότι φταίει το γεγονός ότι όλοι έμαθαν τις ομοfυλοφιλικές της προτιμήσεις ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι πιο πολύ μέτρησε ότι άρχισε να παίρνει ξεκάθαρη πολιτική θέση με πάθος σε διάφορα ζητήματα και έτσι έχασε την ουδετερότητα που πρέπει να έχει για να πάρει εκπομπές στην TV.


Eλεν Πέιτζ: Το μέλλον της διαγραφόταν μετά το Juno ιδιαίτερα λαμπρό. Οι δηλώσεις ωστόσο για τις σeξουαλικές της προτιμήσεις στις γυναίκες την ανέκοψαν σε σημαντικό βαθμό…

tff.gr

COMMENTS

loading...
Όνομα

ΑΝΤΡΑΣ,123,ΑΣΤΕΙΑ,21,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,663,ΓΥΝΑΙΚΑ,1012,ΔΙΑΙΤΑ,220,ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,335,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,334,ΜΟΔΑ,258,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,3,ΣΥΝΤΑΓΕΣ,233,ΣΧΕΣΕΙΣ,661,ΤΑΤΟΥΑΖ,53,ΥΓΕΙΑ,190,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,142,SHOWBIZ,743,TOP,25,
ltr
item
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ: 10 διάσημοι που είπαν την αλήθεια και καταστράφηκαν! [photos]
10 διάσημοι που είπαν την αλήθεια και καταστράφηκαν! [photos]
http://www.youweekly.gr/wp-content/uploads/2016/10/newego_LARGE_t_641_107118830_type13063.jpg
HASHTAG - Uncovered News - ΓΥΝΑΙΚΑ - ΑΝΤΡΑΣ - ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΔΙΑΙΤΑ - ΜΟΔΑ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ
http://hashtag247.blogspot.com/2016/10/10-photos_11.html
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/
http://hashtag247.blogspot.com/2016/10/10-photos_11.html
true
7379889875920823258
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy